BLOG Citește ultimele articole publicate!

Știu că e imposibil să nu vă fi făcut măcar un mic plan pentru anul în curs, menit să vă aducă mai aproape de locul în care vă visați: să fiți mai frumoși, mai deștepți, mai bogați, mai frumoși. Ah, și bineînțeles, mai slabi – fără asta, nu se poate! Nu vreau să vă descurajez cu statistici neprietenoase, care spun că doar 10% dintre noi suntem în stare să ne ducem gândul până la capăt. Sugestia mea este ca, dacă tot ați luat o hotărâre, să acționați acum.

În chirurgia estetică, iarna este cel mai prietenos anotimp. Stilul de viață pe care îl avem în această perioadă ne permite cea mai bună recuperare după o intervenție chirurgicală. Faptul că suntem mai puțini activi, că petrecem mai puțin timp în aer liber și suntem mai puțini expuși razelor solare e, paradoxal, un lucru bun. Permite pielii să se cicatrizeze mai repede și organismului să-și regăsească ritmul normal.

Este perioada din an în care suntem mai puțin activi sociali. Evenimentele pentru care ne pregătim, în general, să arătăm mai bine (nunți, aniversări, banchete) sunt programate după luna aprilie. Nimeni nu își dorește să apară în astfel de momente cu cicatrici proaspete sau implanturi care nu și-au luat încă forma naturală, așa că e mai bine ca intervenția să fie pregătită din timp.

Pacienții vor suporta mai ușor și să renunțe la unele hobby-uri pe perioada recuperării. Vor reveni, în primăvară, mult mai frumoși pe terenurile de tenis sau de golf, la bazinele de înot sau pe pistele de alergare din parc, fără a fi stresați să acopere sau să protejeze suplimentar zonele corpului  în care s-a intervenit.

Deci, dacă v-ați programat o schimbare în 2015, e momentul să nu mai stați pe gânduri. Ar putea fi tocmai anul în care, pentru prima dată, promisiunile făcute în noaptea de Revelion chiar se împlinesc. Succes!