BLOG Citește ultimele articole publicate!

Aspect întinerit și vibrant cu procedura noastră de lifting al sprâncenelor

Vitalitate și încredere

Rejuvenarea sprâncenelor are rol corector și de redefinire a trăsăturilor superioare ale feței. Imaginează-ți că te uiți în oglindă și vezi o versiune mai tânără și mai fresh a ta. Nu mai ai sprâncene căzute sau riduri adânci pe frunte care te fac să pari obosită sau supărată. Cu procedura noastră de lifting al sprâncenelor, vei vedea o un nou EU care reflectă vitalitatea și încrederea ta interioară.

De ce să optezi pentru ridicarea sprâncenelor?

Transformarea sprâncenelor: Liftingul sprâncenelor ridică sprâncenele lăsate, conferind un aspect mai activ și mai tânăr. Aceasta poate schimba expresia facială, eliminând aparența de "oboseală" sau "îngrijorare".

Creșterea încrederii în sine: Așa cum se întâmplă cu orice procedură estetică, cel mai semnificativ beneficiu este sporirea încrederii în sine. Când te simți confortabil cu propria persoană, acest sentiment se reflectă în toate domeniile vieții tale.

Atenuarea ridurilor: Procedura poate diminua sau chiar elimina ridurile de pe frunte și dintre sprâncene. Rezultatul este o piele mai netedă și un aspect mai tânăr.

Îmbunătățirea câmpului vizual: În anumite situații, sprâncenele căzute pot obstrucționa vederea. Liftingul sprâncenelor poate remedia acest aspect, oferind un câmp vizual mai larg.

Cele mai noi tehnici, pe mâinile unui profesionist

Dr. Mihai Aschilian utilizează tehnici avansate, inclusiv liftingul endoscopic al sprâncenelor, care este din ce în ce mai popular, deoarece este mai puțin invaziv și oferă un timp de recuperare mai scurt.

Procedura propriu-zisă constă în secţionarea țesuturilor moi, care favorizează coborârea sprâncenelor și ridicarea acestora într-o poziție naturală și în armonie cu celelalte trăsături ale feței, pentru a deveni din nou persoane agreabile fizic. Intervenţia se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor care vor să scape de aspectul de ochi triști și să îşi redobândească prospeţimea.

Nu lăsați să treacă încă o zi simțindu-vă nemulțumit de aspectul dvs. Putem programa chiar astăzi o consultație. Este timpul să dezvăluiți persoana vibrantă și încrezătoare care sunteți cu adevărat!