BLOG Citește ultimele articole publicate!

Injecțiile cu acid hialuronic sau botox, deși mai simplu de realizat comparativ cu operațiile plastice clasice, necesită o bună pregătire și dexteritate a specialistului care le realizează, deoarece principalul risc, asociat acestui tip de proceduri, este aspectul nenatural și inestetic al buzelor. Intervenția se face în anestezie locală, o singură injectare fiind, de regulă, suficientă pentru a produce efectele dorite. Intervenţia poate fi făcută la o buză sau la ambele, în funcţie de preferinţe.

Augmentarea buzelor este considerată o intervenție non-invazivă, cu un efect reconfortant pentru întreaga faţă și rezultate imediate și vizibile. Pentru menţinerea rezultatelor, însă, intervenţia ar trebui repetată la fiecare şase-nouă luni.

Indiferent de beneficiile pe care le oferă tratamentele non-chirurgicale, există cazuri în care augmentarea buzelor nu este soluția potrivită pentru rejuvenarea zonei inferioare a chipului. Atunci când distanța dintre buze și baza nasului este prea mare, injectarea cu fillere nu mai este eficientă. În această situație, pacientele apelează la liftingul buzelor, o procedură ce se realizează prin intermediul unei mici incizii în șanțurile naturale ale feței, care nu lasă vreun semn exterior și are un efect uimitor asupra buzelor.