BLOG Citește ultimele articole publicate!

In data de 20.01.2014 am suferit un accident de munca in urma caruia am ramas fara falanga distala de la degetul trei mana stanga. M-am dus la urgente m-a vazut un doctor care era acolo, mi-au facut o radiografie in urma careia, au decis ca nu se mai poate recupera falanga distala de deget.

Mi-au pus niste fire si a spus ca este OK.

A treia zi am mers din nou la doctor sa ma vada si a spus ca totul este bine dar degetul tot ma durea in continuare. Intre timp o cunostinta m-a pus in legatura cu Domnul doctor Mihai Aschilian, care m-a vazut si mi-s spus ca ma poate ajuta.

Am fost operat de doua ori de dansul si totul a fost OK. Am fost multumit cum s-a ocupat de mine si cum au decurs operatiile. Chiar dupa prima operatie au inceput deja sa se vada rezultatele, nu m-a mai durut si a doua operatie a fost ok si acuma sunt ok cu degetul. Chiar daca am venit la un cabinet particular am fost bine primit de personalul care lucreaza aici. Acum am venit la pansat dupa a doua operatie, m-a vazut domnul doctor si a spus ca sunt pe drumul cel bun.
Ii multumesc domnului doctor de felul in care s-a  ocupat de mine.
Cam in doua saptamani deja pot sa incep sa lucrez cu mana ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Daca nu il cunosteam pe domnul doctor Mihai Aschilian nu aveam nici o sansa sa imi pot recupera degetul deloc.

Ii multumesc domnului doctor Mihai Aschilian cum m-a tratat si nu se poate compara un cabinet particular cu un cabinet de stat, de platit trebuie sa platesti oriunde, dar nu se compara cu felul in care esti primit si cum esti tratat de medici.

 

[cml_media_alt id='755']4[/cml_media_alt][cml_media_alt id='756']4'[/cml_media_alt]